shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Voetbalshop.nl

Voetbalshop.nl

Voetbalshop.nl is 15 jaar geleden opgericht door Badge Direct BV, de direct marketing divisie van de Badge groep. Deze groep is al meer dan 30 jaar actief in de sport- en entertainment merchandise.

Website

Het Voetbalshop.nl team wil graag alles, van, voor en over voetbal brengen. Het is onze ambitie om als eerste de nieuwste producten voor de beste prijs online aan te bieden. We besteden veel aandacht aan de inkoop van A-merken met A-kwaliteit. We willen voor actieve voetballers en actieve fans een zo breed mogelijk assortiment presenteren in alle prijsklassen van voetbalschoenen, officiële wedstrijdkleding, voetbalteamkleding, voetbalfashion en fanproducten. Voetbalshop.nl heeft ook een OUTLET waar u koopjes kunt vinden. Ook voor keepers,trainers en scheidsrechters presenteren we een interessant assortiment. Voetbalshop.nl onderhoud directe banden met nationale en internationale voetbalclubs en andere belangrijke leveranciers van voetbalproducten, zo kunnen wij u altijd alles, van, voor en over voetbal brengen.

Eigen klantenservice
Met een klantenservice in huis kunt bij ons rekenen op een echte persoonlijke service. Het klantenservice-team beantwoordt graag uw vragen en is telefonisch bereikbaar via 0348-437811. Hou a.u.b. uw bestelnummer bij de hand, dan kunnen we u zo gericht mogelijk van dienst zijn.