shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Opleidingen

Opleidingen

KeeperzAcademy.nl biedt keepers de mogelijkheid om wekelijks te trainen en het maximale uit hun aanwezige talent te halen.

Ons uitgebalanceerde opleidingsplan biedt keepers van alle leeftijden en ieder niveau een passend aanbod.

Bij Keeperzacademy.nl trainen alle keepers in een compleet tenue van AVIATA.

Het pakket bestaat uit een shirt, 2/3 broek en een paar keepershandschoenen. Iedere keeper heeft vrije keuze met betrekking tot welke AVIATA handschoenen hij/zij wil dragen. Keepers van Keeperzacademy.nl betalen slechts €100 voor het complete trainingspakket* (*mede afhankelijk van keuze van handschoenen)

Het pakket is aan te schaffen tijdens de informatie-avond en/of voor aanvang van de eerst training.

BASISOPLEIDING

INSCHRIJVEN

Als je net begint met keepen is onze BASISOPLEIDING ideaal om de basistechnieken aan te leren. Wij zorgen ervoor dat keepers in 3 maanden grote stappen maken door ballen aan te leren vallen en ballen goed in te snijden.

Deze cursus is geschikt voor alle beginnende keepers uit de F- en E-jeugd!

GEVORDERDEN OPLEIDING

INSCHRIJVEN

Na het volgen van de BASISOPLEIDING en/of als je reeds een aantal jaar keept kom je in aanmerking om je in te schrijven voor onze GEVORDERDEN OPLEIDING.
Hier maken keepers voor het eerst kennis met weerstand en gaan we leren om de basistechnieken ook toe te passen tijdens wedstrijdelementen.

Daarnaast gaan we aan de slag met het leren beheersen van het keepersgebied en zetten we eerste stappen op het gebied van tactische keuzes.

Deze cursus is gericht op keepers die de stap naar het grote doel gaan zetten of net hebben gezet (tweede jaars E-keepers en eerste jaars D-keepers).

MASTERCLASS

INSCHRIJVEN

DE perfecte aanvulling op keepers- en teamtrainingen bij je club!
Tijdens de gehele opleiding is er zeer intensieve aandacht voor 4 “bouwstenen” van het keepersvak: uitgangshouding, positie in en voor je doel, meevoetballen/voortzetting en COACHING. Geschikt voor C/B/A keepers die uitkomen in de hoofdklasse en/of nationale divisies of voor keepers die meerdere stappen hebben doorlopen bij KeeperzAcademy.

PRO OPLEIDING

INSCHRIJVEN

Ook voor keepers die spelen bij betaald voetbal clubs (B-jeugd en hoger) en/of op Hoofdklasse/Topklasse niveau hebben wij een speciaal trainingsprogramma.

Gedurende een periode van 10 weken wordt getraind “in de hoogste versnelling” en met maximale weerstand.

FUTSAL

INSCHRIJVEN
Wij bieden futsal keepers ook de mogelijkheid om aan hun techniek te werken.
Er komen hele andere zaken kijken bij het verdedigen van een zaalvoetbaldoel dan een “gewoon” doel en de ondergrond totaal anders, ook veldkeepers die geinteresseerd zijn in de opleiding zijn uiteraard ook van harte welkom.

INDOOR

INSCHRIJVEN
Ook tijdens de winterstop bieden wij onze keepers de mogelijkheid om door te trainen.

In de maanden December, Januari en Februari werken we vooral veel aan het reactievermogen met onze keepers. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het voetballende deel van het keepersvak.
Een perfecte oplossing om fit te blijven tijdens de winter(stop)!